Conmodo AS har sertifiseringer innen ISO 9001 for kvalitetsstyringssystemer og ISO 14001 for miljøstyringssystemer. Disse prestisjetunge sertifiseringene bekrefter vår forpliktelse til å opprettholde høyeste standarder innen kvalitet og miljø, og de representerer en betydelig milepæl i vår kontinuerlige innsats for å levere førsteklasses produkter og tjenester samtidig som vi minimerer vår påvirkning på miljøet.

Vi er nå aktivt engasjert i prosessen med å oppnå ISO 27001-sertifisering for informasjonssikkerhetsstyringssystemer. Dette initiativet reflekterer vårt engasjement for å beskytte våre kunders data og sikre at vi opererer på høyeste nivå av informasjonssikkerhet.

I tillegg til ISO-standardene legger vi spesiell vekt på overholdelse av personvernreglene, og vi implementerer strenge retningslinjer i samsvar med General Data Protection Regulation (GDPR). Dette sikrer at personopplysninger behandles på en trygg og ansvarlig måte, og at våre kunder kan ha full tillit til vårt personvernpraksis.

Miljøansvar er en kjernekomponent i vår forretningsfilosofi. Gjennom ISO 14001-sertifiseringen forplikter vi oss til bærekraftige forretningspraksiser som reduserer vår påvirkning på miljøet. Vi implementerer grønne initiativer, optimaliserer ressursbruk og arbeider kontinuerlig med å minimere vår økologiske fotavtrykk.

Ved å velge Conmodo AS som din samarbeidspartner, velger du ikke bare kvalitet og sikkerhet, men også et selskap som er dedikert til å bevare miljøet og beskytte personvernrettighetene. Vi ser frem til å fortsette vår reise mot å oppnå ISO 27001-sertifisering og fortsette å være en pålitelig partner for våre kunder med et sterkt fokus på kvalitet, miljø og informasjonssikkerhet.

Del denne nyheten: