Conmodo AS er stolt av å kunngjøre fornyelsen av vår langvarige avtale med Telenor Norge, som ytterligere styrker vårt sterke partnerskap som service- og reparasjonsleverandør. Dette forlenger et samarbeid som har pågått i over 15 år, og understreker vårt engasjement for å levere førsteklasses tjenester til en av Norges ledende telekommunikasjonsleverandører.

Vårt vedvarende partnerskap med Telenor Norge har vært preget av gjensidig tillit, profesjonalitet og dedikasjon til å oppnå felles suksess. Som en pålitelig service- og reparasjonsleverandør har Conmodo AS konsekvent levert høykvalitetsløsninger som støtter Telenor Norges operasjonelle behov.

Gjennom årene har Conmodo AS etablert seg som en ledende aktør innen bransjen, og vårt dyktige team har kontinuerlig tilpasset seg de stadig skiftende behovene i telekommunikasjonssektoren. Vår ekspertise innen service og reparasjon av telekommunikasjonsutstyr har vært en nøkkelkomponent for å opprettholde Telenor Norges infrastruktur og sikre sømløs kommunikasjon for deres kunder.

"Vi er glade for å forlenge vårt partnerskap med Telenor Norge, og dette reflekterer den gjensidige tilliten og suksessen vi har oppnådd sammen gjennom årene. Vårt fokus på kvalitet, effektivitet og innovasjon vil fortsette å være drivkraften bak vårt samarbeid, og vi ser frem til å fortsette å levere førsteklasses tjenester som styrker Telenor Norges posisjon som en ledende aktør i bransjen," sier Terje Torkildsen, administrerende direktør i Conmodo AS.

Conmodo AS forplikter seg til å opprettholde den høye standarden som er kjennetegnet for vårt partnerskap med Telenor Norge, og vi ser frem til å fortsette å levere nyskapende løsninger og enestående service i årene som kommer.

Del denne nyheten: