FAQ

Her får du svar på ofte stilte spørsmål om våre produkter og tjenester.

FAQ

Er vi autorisert verksted?

Ja, selvfølgelig! Vi på Conmodo er stolte av å være autoriserte for mange av de store produsentene innen det elektroniske markedet. Vår autorisasjon understreker våre forpliktelser til fortreffelighet og ferdigheter innen våre tjenester.

Hvordan sende inn til service?

Enkelt via post i butikk! Ønsker du å sende inn til service? Da kan du registrere din serviceordre her. Når registreringen er fullført printer du ut ordre- og fraktseddel som du mottar i siste del av registreringen. Deretter pakker du ordreseddelen og enheten din forsvarlig i god emballasje som føles trygt å sende fra seg før du til slutt fester returseddelen på utsiden av pakken. Når pakken er klar for sending kan den leveres til din nærmeste post i butikk.

Prisoverslag til forsikring?

Det fikser vi! Når det kommer til priser til ditt forsikringsselskap krever de gjerne en skriftlig, eksakt pris for å kunne godkjenne sak. Det kan vi dessverre ikke utgi på forhånd uten nærmere undersøkelse. Våre autoriserte teknikere vil undersøke enheten så snart den ankommer våres verksted og vil deretter sende deg et skriftlig, gyldig prisoverslag som du kan ta videre til ditt forsikringsselskap. Er du ikke i nærheten av våre lokale verksteder? Da kan du registrere din sak her. Du vil motta fraktseddel av oss for sending inn til våres hovedverksted.

Garanti og reklamasjonsrett?

I Norge refererer vi garanti vanligvis til selger eller produsentens løfte om produktets kvalitet og ytelse. Dette løftet kan dekke ulike aspekter, som produktets egnethet for en bestemt hensikt, holdbarhet og samsvar med avtalte spesifikasjoner. Garanti og reklamasjonsretten vi har i Norge sørger for at forbrukere mottar varer og tjenester som oppfyller akseptable standarder. Forbrukerrettighetsloven gir forbrukere ved privatkjøp rett til å klage på feil ved varer i opptil to år fra kjøpsdato. Denne perioden anses som garantiperioden. Standard garantirett ved næringskjøp er ett år.

Reklamasjonsretten gir forbrukerne rett til å klage hvis produktet eller tjenesten de har mottatt ikke er i samsvar med kontrakten, enten det skyldes feil, skader eller andre problemer. Forbrukerrettighetsloven gir et juridisk grunnlag for forbrukere å vise til reklamasjonsrettighetene sine.

Når en forbruker ønsker å benytte seg av reklamasjonsretten, bør dette varsles om så snart som mulig etter å ha oppdaget feilen. Varselet bør gis skriftlig, samtidig som det anbefales å beholde en kopi av kommunikasjonen for fremtidig referanse.

Lånetelefon?

Det har vi! Vi tilbyr utlån av telefoner hos våre WalkIn-verksteder, se her hvor du finner oss. Vi sørger for at du har en fungerende mobil mens din er på service hos oss. Muligheten for lånetelefon gjelder så lenge beholdningen rekker, vi har kun et visst antall enheter per WalkIn-verksted.

Verkstedgaranti?

Hos oss får du 90 dagers garanti på utbyttede deler. Vi forstår at uforutsette problemer kan oppstå, og garantien vår fungerer som et bevis på tilliten vi har til holdbarheten for våre servicetjenester. Skulle det oppstå feil eller svikt i en byttet del innen 90 dager etter service, står vi klare til å rette opp situasjonen raskt og effektivt. Kontakt oss gjerne her.

Har du fortsatt spørsmål?

Vi står klare til å hjelpe deg!