Bryt barrierer, ikke enheter: Bli en del av Conmodo-familien i dag!

Som et av Skandinavias største verksted for reparasjoner av mobiltelefoner og annen småelektronikk har vi med oss mange dyktige mennesker på laget.

Stillingsutlysninger

Vi er alltid på utkikk etter nye, gode relasjoner som kan bidra til å styrke vårt team både i Norge, Sverige og Danmark. Totalt er vi til sammen rundt 140 ansatte.

Åpen søknad?
Vi setter alltid pris på å bli kjent med dyktige og engasjerte mennesker som ønsker å delta i vår lidenskap for service. Dersom du mener at dine kvalifikasjoner, ferdigheter og erfaringer matcher vårt team, oppfordrer vi deg gjerne til å sende oss en åpen søknad.

Sommervikar
Frist: Snarest

Til sommervikariat søker vi etter deg som er fremoverlent og serviceorientert, og har interesse for å reparere elektroniske produkter eller ønsker å jobbe med lager/logistikk. Er du en strukturert, motivert og selvgående person som vil ha et individuelt ansvar for feilsøking og reparasjon eller logistikk? Har du stå- på vilje, godt humør og trives i et hektisk miljø, da vil vi gjerne høre fra deg.

Skarnes, Innlandet
Sommer/sesong
Servicetekniker Alnabru
Frist: Snarest

Vi søker etter deg som har interesse og anlegg for å feilsøke og reparere. Fordel om du har erfaring med elektroniske produkter, men dette er ikke et krav. Er du en strukturert, motivert og selvgående person som vil ha et individuelt ansvar for feilsøking og reparasjon kan du være den rette for stillingen. I tillegg må du trives med direkte kundekontakt og være opptatt av å levere gode kundeopplevelser for de som er innom butikken. Siden det er en liten butikk med få ansatte, må du regne med en del andre butikkrelaterte oppgaver som vil gjøre hverdagen både spennende og varierende.

Alnabru, Oslo
100% fast
Servicetekniker
Frist: 09.01.24

Vi søker etter deg som har interesse og anlegg for å feilsøke og reparere. Fordel om du har erfaring med elektroniske produkter, men dette er ikke et krav. Er du en strukturert, motivert og selvgående person som vil ha et individuelt ansvar for feilsøking og reparasjon kan du være den rette for stillingen.

Skarnes, Innlandet
100% fast
For tiden ingen ledige stillinger i Sverige.
For tiden ingen ledige stillinger i Danmark.