Bærekraft og sertifiseringer

Hos Conmodo er vi stolte av vår dedikasjon til bærekraft og miljøvennlige praksiser.

Som et ledende selskap innen reparasjon av forbrukerelektronikk, forplikter vi oss til å redusere miljøpåvirkningen av elektronikkbransjen gjennom våre tjenester og operasjoner.

ISO 14001 Sertifisering

Vi er stolte av å være ISO 14001-sertifisert, noe som bekrefter vårt engasjement for miljøstyringssystemer i tråd med internasjonale standarder. Denne sertifiseringen er et symbol på vårt fokus på kontinuerlig forbedring og vår innsats for å redusere miljøavtrykket vårt.

Reduser, Gjenbruk, Resirkuler

Vår tilnærming til mobilreparasjon følger prinsippene om redusering av avfall, gjenbruk av funksjonelle deler og resirkulering av materialer. Ved å reparere og gjenopprette mobiltelefoner istedenfor å erstatte dem, reduserer vi ikke bare elektronikkavfall, men vi hjelper også våre kunder med å spare penger.

(Reparasjon av en mobiltelefon kan redusere CO2-utslippene med opptil 80% sammenlignet med å kjøpe en ny telefon)

Miljøvennlige Praksiser

Vi jobber aktivt for å minimere vårt karbonavtrykk og miljøpåvirkning ved å velge miljøvennlige materialer, optimalisere energiforbruket og praktisere ansvarlig avfallshåndtering i våre verksteder.

Vår Visjon for Fremtiden

Vi fortsetter å utforske nye måter å forbedre vår bærekraftige praksis på og søker stadig etter innovative løsninger for å være en positiv kraft for miljøet. Vår visjon er å være en pioner innenfor mobilreparasjonsbransjen og samtidig være miljøbevisste aktører.

Ved å velge Conmodo, velger du ikke bare kvalitetstjenester, men også en partner som er forpliktet til å skape en mer bærekraftig fremtid.