This is some text inside of a div block.
5 minute read

Apple SP20-autorisasjon i Sverige

Dette representerer en betydelig milepæl for Conmodo, og vi er stolte av å kunne tilby våre kunder en enda mer omfattende og kvalitetsbevisst service og reparasjon på alle Apple produkter.

Ved å oppnå Apple SP20-autorisasjon har Conmodo forpliktet seg til å levere førsteklasses service og support for alle Apple produkter. Dette sertifiseringsnivået sikrer ikke bare at våre teknikere er dyktige og kompetente, men gir også våre kunder trygghet ved å velge en pålitelig partner for sine Apple-enheter.

Conmodo har som mål å skille seg ut i markedet ved å være konkurransedyktige på pris og fokusere på rask logistikk til og fra kundene våre. Vi er dedikert til å tilby kostnadseffektive løsninger uten å kompromittere kvaliteten på tjenestene våre. Vår lidenskap for effektiv logistikk betyr at vi vil strebe etter å levere raske og smidige serviceopplevelser, slik at kundene våre kan få tilbake sine enheter så raskt som mulig.

Som en autorisert Apple serviceleverandør er Conmodo forpliktet til å opprettholde de høyeste standardene for kundeservice og teknisk ekspertise. Vi ser frem til å utvide vår rolle

som pålitelig støttespiller for Apple-brukere i Sverige og fortsette å levere kvalitetsservice med en fokusert tilnærming til pris og logistikk

Del denne nyheten: